Doulapalvelut

Ota yhteyttä ja varaa aika tutustumiskäyntiin:
050-4096868/Piia tai doulapiia@yahoo.fi

Doula tarkoittaa raskauden, synnytyksen ja vauvavuoden aikaista tukihenkilöä.

Kukapa ei haluaisi mahdollisimman ihanaa, kivutonta ja helppoa synnytystä ja sitä, että vauva-aika olisi ongelmatonta, sujuvaa ja rakkauden täyteistä! Lupaan, että jos palkkaatte minut avuksenne, teen kaiken voitavani, jotta juuri Sinä ja puolisosi pääsisitte raskaus-, synnytys- ja vauva-aikana mahdollisimman lähelle rakkaudellisia kokemuksia!

Minun doula-ammattitaitooni kuuluu:
*kokonaisvaltaisen kuuntelemisen taito monella eri tasolla: olen viimeiset kymmenen vuotta tehnyt töitä vyöhyketerapeuttina johon kuuluu asiakkaan kohtaaminen kehon, mielen ja sydämen tasoilla
*myötäelämisen taito: olen kolmen lapsen äiti, kerran eronnut, monessa maassa asunut, melkein valmis kasvatustieteen lisensiaatti. Elämän erilaiset kokemukset ovat ehdottomasti muokanneet minusta esiin kaikki hyvät ja herkät puoleni ❤
*tunteiden tuntemisen taito: tiedän kokemuksesta, että raskaus, synnytys ja imetysaika herkistävät naista tuntemaan tunteita. Aina niiden käsittelyyn ei löydy itseltä osaamista tai voimavaroja. Voin auttaa Sinua raskauteen ja synnytykseen liittyvien pelkojen ja epävarmuuksien työstämisessä.
*hierojan ja vyöhyketerapeutin ammatin myötä käsissäni on myös koskettamisen taito, joka on kullanarvoinen synnytyksen tuoksinassa sekä imetysajan hartioita hieroessa
*noin kahdeksankymmentä doula-asiakasta ja kolme omaa synnytystä ovat koulineet minusta erinomaisen synnytystaidon asiantuntijan. Synnytystaitoon kuuluu olennaisesti oman kehon mahdollisimman hyvä tuntemus ja kivun kuuntelemisen taito. Säännöllinen vyöhyketerapiahieronta raskausaikana on erinomainen tapa keskittyä kuuntelemaan oman kehon viestejä. Keskustelu ja mielikuvaharjoitukset oman doulan kanssa auttavat Sinua löytämään juuri Sinulle ominaiset tavat synnytyskivun kuuntelemiseen (ja ehkä jopa siitä nauttimiseen).

Tavoitteeni on vahvistaa luottamustasi olla rohkeasti omanlaisesi synnyttäjä ja auttaa tavoittelemaan juuri Sinulle/teille sopivaa synnytyskokemusta.

Erityisesti haluaisin rohkaista ensisynnyttäjiä käyttämään doulapalveluita. Toivon, että jo ensimmäinen synnytys voisi olla perheelle voimaannuttava kokemus!

Ota yhteyttä ja varaa aika tutustumiskäyntiin:
050-4096868/Piia tai doulapiia@yahoo.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s