Vyöhyketerapiahoito vauvalle

*Mistä tietää onko vauvan itkuisuus ’normaalia’?
*Entä miten tulkita vauvan sanattomia viestejä kun on kyseessä esikoinen eikä ole kokemusta ’vauvakielestä’?
*Mistä tietää onko vauvalla kehojännityksiä tai jopa kipuja?

Jokaisen vauvan kohdalla on opittava juuri tämän vauvan viestikieli ihan alusta. Kuitenkin on olemassa joitakin yleisiä vauvojen yleisiä viestejä, jotka on suhteellisen helppo oppia. Koska vauvojen viestikieli on ensisijaisesti KEHOLLISTA ja liittyy usein kehon välittömiin tarpeisiin (nälkä, väsymys, kuivuus/märkyys, kylmyys/kuumuus, syli/hellyys/ihokontakti) pystyy viestikieltä opettelemaan hyvin tarkkailemalla sitä mitä vauvan keholla/ kehossa tapahtuu.

Kun tuot vauvasi vyöhyketerapiahoitoon tarkistan, ettei hänelle ole jäänyt raskaudesta ja/tai synnytyksestä jännitystiloja kehoon. Joskus nimittäin voi käydä niin, että raskausaika on äidille kovin stressaava. Tai niin, että synnytys on ollut pitkä ja/tai stressaava. Tällöin on mahdollista, että vauva on saanut oman osansa äidin stressihormoneista ja on alkukuukausina itkuinen ja jännittynyt. Vyöhyketerapiahoidolla voidaan laukaista jännitystiloja tehokkaasti sekä äidiltä että vauvalta.

Älkääpä siis äidit unohtako itseänne kun varaatte vauvallenne hieronta ajan 🙂 Varatkaa samalla aika myös itsellenne ja vaikka koko perheelle – ja kysykää perhealennusta!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s