Raskaushieronta

Raskaana ollessa naisen keho toimii eri tavalla kuin normaalisti: verimäärä joka virtaa suonissa lisääntyy merkittävästi, nivelet ja ligamentit muuttuvat joustavimmiksi, vatsan paino saattaa mutkistaa selkärankaa huomattavastikin, aineenvaihdunta muuttuu yleensä jotenkin – toisilla nopeutuu, toisilla taas hidastuu. Koska yhdeksän kuukautta on kehon isoille muutoksille suhteellisen lyhyt aika, naiset kokevat monesti erilaisia epämukavuuksia ja jopa kipuja raskausaikana. Esimerkiksi alkuraskauden hajuherkkyys ja pahoinvointi on kehon tapa luoda optimaaliset olosuhteet vauvalle kasvaa ja kehittyä: keho yrittää pitää loitolla/poistaa sinne kertyneitä myrkkyjä ja epäpuhtauksia.

Raskausaikana naisen keho on, kaikista näistä muutoksista johtuen, erityisen herkässä tilassa. Tämä taas vaikuttaa myös naisen mieleen, joka sekin herkistyy.

Vyöhyketerapiahoito yleisesti
*edistää/tasapainottaa aineenvaihduntaa ja edesauttaa siis epäpuhtauksien poistumisessa
*lisää kehon hapenottokykyä kun veri virtaa paremmin. Lisähappi poistaa kivuntuntemuksia ja yleinen hyvinvoinnin tunne lisääntyy.
*lisää kehon parantajahormonien kuten oksitosiinin ja endorfiinin määriä ja näinollen edistää paranemista ja lisää hyvän olon tunnetta. Tämä saattaa vaikuttaa loppuraskaudessa myös synnytyksen käynnistymiseen!

Säännöllinen vyöhyketerapiahoito koko raskauden ajan lisää hyvinvointia, poistaa kipuja ja kolotuksia, vaikuttaa suotuisasti tulevan synnytyksen kulkuun, auttaa sopeutumaan kehon muutoksiin sekä ennen että jälkeen synnytyksen!